ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA

Με τις αντλίες θερμότητας Daikin Altherma από την εταιρεία Παπαχρήστου Νικόλαος, στην Αλεξανδρούπολη, απολαμβάνετε απόδοση τρεις φορές υψηλότερη σε σχέση με τους συμβατικούς λέβητες για θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό. 10 ΧΡΟΝΙΑ Daikin Altherma.

Επιθυμείτε να αντικαταστήσετε
​το σύστημα θέρμανσης πετρελαίου ή αερίου του σπιτιού σας;

Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας πηγής αέρα της Daikin για θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό, που είναι σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικές από ένα λέβητα πετρελαίου ή αερίου! Οι αντλίες θερμότητας πηγής αέρα της Daikin δημιουργούν ευχάριστο περιβάλλον όλο το χρόνο, παρέχοντας άμεσα θέρμανση και κλιματισμό όλες τις εποχές.

Αυξήστε την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού σας:

Με τα συστήματα αντλίας θερμότητας πηγής αέρα υψηλής απόδοσης της Daikin απολαμβάνετε:

  • Λιγότερες δαπάνες ενέργειας και μικρότερο κόστος
  • Λιγότερες εκπομπές CO2
  • Μέγιστη ενεργειακή αποδοτικότητα
  • Χρήση ανανεώσιμης ενέργειας μέσα στο σπίτι σας
  • Πιο οικολογική θέρμανση του σπιτιού σας
Κρατήστε τα παλιά σας καλοριφέρ με Daikin Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών

Με την επιλογή ενός συστήματος υψηλών θερμοκρασιών ή ενός πολυδύναμου συστήματος (το οποίο χρησιμοποιεί τον υφιστάμενο λέβητα σε συνδυασμό με αντλία θερμότητας), δεν είναι αναγκαίο να αλλάξετε τα παλιά σας καλοριφέρ, με αποτέλεσμα η εγκατάσταση να γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Το Daikin Altherma Υψηλών Θερμοκρασιών αντικαθιστά το συμβατικό λέβητα και παρέχει στους υπάρχοντες θερμοπομπούς (τα παλιά σας καλοριφέρ) υψηλών θερμοκρασιών νερό θερμοκρασίας ως 80 οC, εάν απαιτείται.

Εξοικονομήστε χώρο και ενέργεια με το Daikin Altherma Monobloc χαμηλών θερμοκρασιών

Το Daikin Altherma Monobloc χαμηλών θερμοκρασιών είναι μια επιλογή υψηλής απόδοσης και εξοικονόμησης χώρου, διότι αποτελείται από μόνο από μία εξωτερική μονάδα, χωρίς να απαιτείται εσωτερική μονάδα. Το μόνο που χρειάζεται να υπάρχει στο εσωτερικό είναι ένας λέβητας ζεστού νερού χρήσης. Εν τούτοις, προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για θέρμανση, ψύξη και ζεστό νερό χρήσης με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Ένα ευέλικτο σύστημα που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη σας

Το Daikin Altherma monobloc χαμηλών θερμοκρασιών αποτελεί την ιδανική λύση για ανακαινίσεις και νεόδμητα σπίτια με υψηλή ενεργειακή απόδοση.

  • Συνδυάζεται εύκολα με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, καλοριφέρ χαμηλών θερμοκρασιών και μονάδες fan coil.

Επομένως, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα ευέλικτο, αλλά και χαμηλών ενεργειακών απαιτήσεων σύστημα θέρμανσης, το οποίο θα παρέχει βέλτιστη απόδοση με ελάχιστο λειτουργικό κόστος.

  • Δυνατότητα ζεστου νερού χρήσης και προερετικού κλιματισμού ψύξης.
Ευκολία στην εγκατάσταση
​και τη συντήρηση

Η αυτόνομη εξωτερική μονάδα εγκαθίσταται εύκολα, γιατί όλα τα υδραυλικά μέρη περιέχονται στο εσωτερικό της. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση των σωλήνων νερού από την εξωτερική μονάδα στο εσωτερικό κύκλωμα θέρμανσης. Επομένως δεν υπάρχει επαφή με το ψυκτικό μέσο. Επιπρόσθετα, είναι εύκολη η συντήρηση, χάρη στην αντιπαγετική προστασία της εξωτερικής μονάδας, για εγγυημένη λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.